Sunday, 19 June 2016

19 June

Syukur Alhamdulilah..masih lagi di beri nafas dan kesihatan tubuh badan oleh Allah SWT.maka pada hari ini aku dah masuk 4 series dah pun.dah boleh join kelab Berteromber dan Deaf ni.heheh..

Terima kasih kepada sahabat handai,kawan2 sekolah rendah dan sekolah menengah saudara mara dan rakan sekampung yang mengucapkan selamat hari lahir pada aku melalui panggilan telefon,Whatsapp,Telegram,Wechat,sms dan juga yang call aku tadi.terima kasih banyak2.semoga kalian semua berada di dalam RahmatNya..amin..



album Rainbow yang sama umur dengan aku.


10 comments:

  1. selamat...

    thn dpn cuba off bday notification kat fb, tgk brapa ramai yg ingat :)

    ReplyDelete
  2. hepi befday bro.. rock terus rock..

    ReplyDelete
  3. Barakallah...tapi kalau ikut kalendar islam dah 41 tahun lebih tu..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah...jejak dah 4...ramai juga yang tak sampai...

    Semoga dipermudahkan jodoh...amin.

    ReplyDelete
  5. happy birthday to you.. happy birthday to you..
    happy birthday to my dear Rafi..
    happy birthday to you....

    clap..clap.. clap..clap.. tepuk la sikit kawan-kawan semua

    btw : semoga cepat dipertemukan jodoh hendaknya.. amin ya robbal 'alamin

    ReplyDelete
  6. Happy Belated Birthday bro.. keep on rockin

    ReplyDelete
  7. Hidup ni, penuh macam2 ragam dan perasaan. Ada untuk dikongsi satu dunia, ada hanya untuk mengadu kat Allah, Nabi Muhammad dan kucing2 je.
    begitulah seterusnya sampai saat kita mati.

    ReplyDelete
  8. selamat hari jadi bro.. jap aku nak google album tu tahun bila.,,

    ReplyDelete
  9. kata orang kampung, "life begins at 40."

    rock on!

    ReplyDelete
  10. tahniah bro..40 dah masuk fasa baru. semoga panjang umur, semoga dirahmati selalu bro..

    QS.46:15

    ReplyDelete