Sunday, 25 March 2018

Search - Mentari Merah Di Ufuk Timur 1987 Vinyl (2018 Reissue)

Malas nak cerita pasal album ni,nanti kalau silap cakap kipas-susah-mati Search kecam aku..heheh..aku tampal gambar je lah.
















Ceritanya lp ni baru ambik petang semalam dekat Amcorp Mall.sambil-sambil tu melepak bersama rakan blogger incik Berteromber dan Incik Optimus Prime Shafid.terima kasih kerana sudi meluangkan masa 'mengeteh' bersama.InsyaAllah ada rezeki boleh jumpa rakan blog yang lain pulak.

14 comments:

  1. Replies
    1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!1111

      Delete
  2. selain ni, CBM dan LDB adalah kenangan yang patut juga kena simpan..

    ReplyDelete
  3. hari tu belek gambar album Sweet Charity kat Discogs, sekali jumpa gambar ada tulis Xyrus Zone..

    ReplyDelete
  4. Bro, masih ader album rasuk tahun '94 dari Dzul RabulJalil tak? Dah tak ada dekat pasaran. Bleh tolong tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori bro.cd rasuk aku ada member pinjam terus buat harta.lagi pulak tak sempat nak rip ke mp3.cuba usya dekat fb page dzul rabul jalil.kot2 dia ada stok ke

      Delete
  5. suka simpan piring hitam eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yela awa..mmg kite suka kumpul piring hitam 😁

      Delete