Monday, 18 April 2016

Borong Sakan



Hari ahad semalam 17/4/2014 kononnya pergi Amcorp ada la event pasal Record Store Day ke,rupanya takda.oleh kerana area sini memang berpuaka,tanpa sedar,aku dah borong kesemua cd yang aku jumpa..heheh

Dah banyak sangat cd nya aku pun dah pening.mulai pada saat ini,aku cuma nak beli cd2 reissue ni  yang ada ,sentimental value.,nak borong semua memang kopak la poket...heheh..

Nanti la kalo rajin nanti aku akan ceritakan satu persatu cd2 tu semua,bulan ni aku memang banyak kerja,tu yang lambat update.

9 comments:

  1. wahh..!! rafi.. gua terliur dekat album desire - sumpitan senja tu.. memang dah lama duk cari tuh..

    ReplyDelete
  2. minggu ni kurang2 pun ada lagi 3 cd reissue akan keluar....kopak!!!

    ReplyDelete
  3. Pergghh....semua tu mmg the bestest brader...
    cuma gua rasa ralat cd anak liar...cover album dah cun cuma cover kat cd pakai nadi muzik punyer gambo...

    ReplyDelete