Saturday, 29 December 2018

Metallica - And Justice For All Remastered Expanded Edition (2018)

Di riliskan kembali setelah mencapai usia yang ke 30 tahun pada 2018 ni.




Rilisan kali ini dalam bentuk digipack.logo Metallica dan maskot patung tu timbul.memang special sikit la.nak beli yang versi boxset memang tak mampu..mampu tengok je lah.






bahagian belakang.gambar masa konsert era album AJFA ni.masa era ni aku suka jugak la.zaman rebel Metallica dan album thrash terakhir dari mereka.





Bila dah buka keluar la gambar band member yang macam tu..





Bila buka yang dalam macam tu lah cd nya.cd pertama album AJFA yang telah di remasterkan yang tetap takda bunyi bass Jason Newsted.cd kedua ialah demo & rough mixes.aku setuju dengan Takilala,lagu 'To Live Is To Die' dalm versi cd kedua ni lagi best dari versi original.memang sedap dari versi asal.dan cd ketiga ialah rakaman live dari 'Damaged Justice Tour'.cd ketiga ni pun ada lagu yang agak kureng sikit soundnya.memang Metallica nak sound macam tu agaknya.




Booklet ni kalau Metallica ceritakan pasal album AJFA ni pun kira ok jugak.tapi takda cuma lirik lagu dan gambar-gambar je.









Dah.tu je lah yang ada.tapi album ni memang patut ada untuk melengkapkan koleksi Metallica anda semua.lagi pun aku pernah cerita pasal album ni 5 tahun lalu Kat Sini



1 comment: