Thursday, 28 September 2017

Throwback Thursday

Antara lagu yang bukan rock aku pernah terjebak dengar suatu ketika dahulu..heheh

1.Snap - The power



2.Soul II Soul - Back To Life




3.Milli Vanilli - Girl You Know Its True




4.Suzanne Vega - Tom's Diner





Dan akhir sekali.. Gloria Estefan & Miami Sound Machine - Conga





Ada banyak lagi sebenarnya tapi ni je la yg melekat kat kepala bila dengar balik..heheh..

p/s : idea takda nak buat entri baru

5 comments:

  1. ni semua lagu2 zaman hujung 80an kan....ko rock antu macamaner pun sure tau lagu2 ni kecuali ko duk sorang2 dalam hutan...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah..pengaruh rakan sebaya..heheh

      Delete
  2. milli vanilli tu satu dah bunuh diri kan?
    aku rasa ramai kita rasa bersalah satu dunia, memang dorang tipu, tapi agak dorang kena lahar sampai satu bunuh diri kot

    ReplyDelete
  3. hahaha zaman jukebox awal 90s nie la lagu2 favorite dan budak2 rap g spinning..

    ReplyDelete