Wednesday, 9 March 2016

Wordless Wednesday



p/s : peringatan untuk diri sendiri

5 comments:

  1. setuju sangat.
    tapi aku rasa tak salah aku fokus jugak kat dunia kot?
    nak terbaik untuk love ones kita
    nak jugak kalau kita kerja kuat buat overtime ke, dua kerja ke, at least dapat bantu jugak pertubuhan2, organasasi, mesjid2 madrasah2, orang2 memerlukan...

    sorry la aku setan nak cuba cakap agama. HAHAHA

    ReplyDelete
  2. Yg penting jgn lupa akhirat.. biar macammana pun keadaan kita.. susah maupun senang.. kepada Allah kita kembali.. :)

    ReplyDelete
  3. teringat sorang akak admin di ofis, suka dengar lagu rock, metal, thrash..

    satu hari bersembang dgn dia, sekali terkejut dia baca hadis berserta matan/teks arabnya, "ad dunya sijnul mukmin, wa jannatul kafir (dunia adalah penjara bagi orang beriman, syurga bagi orang kafir)."

    rupanya, dia bagitau dulu dia sekolah agama..

    ReplyDelete